Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,02 Ft
Euró
392,68 Ft
Font
458,56 Ft
Bitcoin
64,007 $

Így köszöntötte Sarka Kata a 2023-as évet a Maldív-szigeteken

Sarka Kata a tőle megszokott eleganciával és stílusban köszöntötte a 2023-as esztendőt, ami szintén érdekesnek ígérkezik.

Fotó: Instagram/Sarka Kata
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sarka Katát érdemes követni a közösségi médiában, számtalan érdekes tartalmat oszt meg, miközben az utazásai alkalmával betekintést ad a kulisszák mögé. Igényes fotókat és videókat készít, többen példát vehetnének róla, mert lehet ezt így is.

Ugyan aktív az Instagram oldalán, nem lehet azt mondani, hogy tömegével gyártaná a tartalmakat. Ezzel pedig fenntartja az érdeklődést, és rajta sincs nyomás azt illetően, hogy folyamatosan posztolnia kellene. Soron kívül Ezt a férfit keresi a rendőrség a szentesi gyilkosság ügyében

Ráadásul már közel 390 ezren követőt tudhat a neve mellett, ami az egyik legnagyobb tábor idehaza. Valószínűleg sokat nem kell várnunk a 400 ezer elérésére, ami egy újabb mérföldkő lesz számára.

A mindig csinos és divatos Kata ezúttal a Maldív-szigetekre utazott a szeretteivel, akikkel együtt várhatta a 2023-as esztendő beköszöntét. Természetesen a követőire is gondolt, mindenkinek boldog új évet kívánt, és megköszönte a bizalmat.

„Boldog új évet kívánok mindenkinek! Köszönöm, hogy közel 390 ezren itt vagytok velem nap mint nap.” – írta a posztjában Kata a sztorik között, amik ugyancsak nagyon nézettek lehetnek, akárcsak a bejegyzései.

Még több bulvár: Péter Szabó Szilvi megható vallomása szilveszterkor

Uniós állampolgárok is indulhatnak az önkormányzati választáson

Nem csak magyar állampolgárok indulhatnak jelöltként a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásán.

Könnyűszerrel végezhetett cápákkal a hatalmas „kardfogú lazac”

Izmos testüknek és agyaraiknak köszönhetően olyan erőset üthettek, hogy könnyedén végezhettek akár cápákkal, delfinekkel és fókákkal is.

Az Xbox állítólag már javában dolgozik a következő Fallout-játékon

Ők is tisztában vannak azzal, hogy a Prime Video sorozatának elsöprő sikere rengeteg embert megmozgatott, és azzal is, hogy a videójátékok rajongói már nagyon régóta várják a folytatást.