Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,44 Ft
Euró
400,49 Ft
Font
477,66 Ft
Bitcoin
62,524 $

Csendélet Tóth Gabiéknál szilveszterkor

Krausz Gábor épp a Manchester City és az Everton egymás elleni meccsét figyelte feszülten, közösen a lányával és a feleségével, Tóth Gabival.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Fogalmazzunk úgy, hogy Tóth Gabi 2022-ben sem unatkozott, már csak a Sztárban Sztár leszek! 2022-es évada miatt sem. Rengeteget adott neki a műsor, aminek ideje alatt voltak boldog, feszült és szomorú pillanatai is.

Ezúttal sem maradtak el az összefeszülések Majkával, de ugyanúgy meg tudták beszélni a dolgokat, mint tavaly. Még jobban működött a nagy négyes, akik sokat tettek hozzá a műsor sikeréhez. Soron kívül Idén tizenhetedszerre volt sarki fény Magyarországon (videó)

Gabinak szintén voltak nagyon nagy pillanatai, még énekelt is a válogatók alatt, ami ugyancsak emlékezetes volt. Hosszú heteken át zajlott a verseny, mely az ünnepek előtt ért véget egy izgalmas fináléval.

Az énekesnő a döntőben mutatta be az új dalát, amire sokat készült, akárcsak az ünnepekre. A karácsony is villámgyorsan eltelt, a szilveszter pedig általában még gyorsabban tovaszáll, de az új esztendő mindig izgalmas.

Gabiék odahaza voltak december 31-én, akárcsak karácsonykor. Többek között futballal hangoltak, miközben Gabiék kislánya is figyelte az eseményeket, tanulmányozta a pályán történteket.

Még több bulvár: Eddig nem látott fotók Demcsák Zsuzsa 2023-as évéről