Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,36 Ft
Euró
391,13 Ft
Font
458,33 Ft
Bitcoin
63,722 $

Farm VIP 3: kulisszák mögött a nagy döntő (videó)

Nagyon érdekes volt látni, hogyan állt össze a fináléra a farm, amit komoly előkészületek előztek meg a helyszínen.

Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Farm VIP 3 lezajlott, ami még monumentálisabb volt, mint az első két évad, nem beszélve az izgalmakról, a drámákról, a fordulatokról, és így tovább. Mindig volt okunk arra, hogy a képernyő elé tapadjunk, és figyeljük az eseményeket.

Az első két évad után még nagyobb tapasztalattal rendelkezett a stáb, azonban a kihívások így sem maradhattak el, hiszen mindig lehetnek váratlan események, és az időjárás sem állandó, bár idén sokáig nem esett az eső. Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

A döntőt Schobert Norbi és Smaltig Dalma vívta meg egymással, ami az eddigi legizgalmasabb finálét hozta. A tét óriási volt, 11 millió forintot lehetett nyerni, amit végül a 17 éves fiú vitt haza, teljesen megérdemelten.

Dalma is büszke lehet, és ha egy kicsivel több szerencséje van, ő futhat fel elsőként a domboldalon. Hatalmas volt az előnye a labirintushoz érkezvén, szinte lehetetlennek tűnt a fordítás Norbi előtt, aki nem adta fel.

Alább Oláh Ákos, a Farm VIP kreatív producerének tolmácsolásában hallgathatjuk meg, hogyan is állt össze a döntő. Rendhagyó a folyamat, mert a műsor alatt találják ki a finálét, aminek több oka is van.

Egyrészt menet közben kezdik el sejteni, ki lesz az öt legjobb versenyző, akik ott lehetnek a fináléban. Mivel női versenyzők is eljutottak a végéig, olyan pályákat kellett kitalálniuk, amik nemtől függetlenek, és biztosítják a fairplayt.

Még több bulvár: Ilyen fiatalos és rendkívül csinos Mardoll édesanyja

Négy rendőrrel végeztek egy lövöldözésben az Egyesült Államokban

Megrázó eset történt az észak-karolinai Charlotte-bana, ahol négy rendőr vesztette életét egy lövöldözésben.