Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,424 $

Mbappé reagált az argentin kapus gúnyos viselkedésére

A francia először szólalt meg az eset kapcsán, szavaival pedig ismét bizonyította profi hozzáállását.

Roissy, 2022. december 19. Kylian Mbappé a francia válogatott többi játékosával Dohából hazaérkezik a Charles de Gaulle repülõtérre a Párizs melletti Roissyban 2022. december 19-én. Franciaország az elõzõ nap 4-2-re kikapott a katari labdarúgó-világbajnokság döntõjében játszott Argentína-Franciaország mérkõzés 3-3-as hosszabbítása utáni tizenegyes-párbajban a katari Loszaíl Stadionban. MTI/EPA/Christophe Petit Tesson
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

Habár a világbajnoki döntő után közvetlenül úgy tűnt, hogy Emiliano Martinez sportszerű módon viszonyul a győzelemhez, végül fordulatot vett a viselkedése. Először ugyan még felsegítette a dohai gyepről Mbappét, később azonban kigúnyolta a franciát.

Az öltözőben, az argentin csapat ünneplése közepette arra kérte ugyanis társait, hogy álljanak meg egy percnyi néma csendre Mbappé miatt, majd néhány másodpercet követően féktelenül folytatták tovább az éneklést. Soron kívül Négy csecsemőt találtak egy fagyasztóban, mégsem emelnek vádat az anya ellen

Később a már Buenos Airesben folytatott népünnepély során pedig egy Mbappé arcát ábrázoló babával fotózták le, amit szintén nem a tisztelet jeleként lehet értelmezni – emlékeztet a 90min.com.

Mbappé szerda este tért vissza a pályára a PSG-ben, a 95. percben, büntetőből szerzett győztes gólja után pedig arról kérdezték, hogy miként vélekedik Martinez kapus viselkedéséről:

„Nem az én problémám. Nincs energiám ilyen értelmetlen dolgokra pazarolni” – mondta, hozzátéve, hogy „bármi is történik a válogatottal, a PSG egy külön dolog, és továbbra is eltökélt vagyok, hogy minden trófeát elhozzak a fővárosba.”