Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,80 Ft
Euró
389,48 Ft
Font
455,50 Ft
Bitcoin
57,795 $

Messi szerelmének sejtelmesen szexi fotója a hét kedvence

Antonela Roccuzzo sportosan is nagyon vonzó, akárcsak elegánsnak, a követők pedig imádják, a számok is ezt mutatják.

Fotó: Lionel Messi argentin válogatott labdarúgó és újdonsült felesége, a szintén argentin Antonella Roccuzzo a polgári házasságkötésük után a 30 éves futballista szülővárosában, Rosarióban 2017. június 30-án. (MTI/EPA/David Fernández)
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Lionel Messi rendkívül hálás, hogy Antonela Roccuzzo a társa, és ez fordítva is igaz. Igaz és őszinte szerelem az övék, nem tudjuk elképzelni őket egymás nélkül, miközben biztosak vagyunk abban, hogy az argentin világsztár ilyen háttér nélkül nem lenne ennyire sikeres.

Messi családi háttere az egyik legstabilabb, mindig mögötte állnak, így maximálisan a futballra koncentrálhat, ha a pályán van. Ez pedig már önmagában sokat adhat hozzá a napjaihoz, aminek egy részét munkával, míg a második felét a családjával tölti. Soron kívül Kétmilliós kárt okozott egy 16 éves fiatal a Határ úti metróállomásnál

Nagy családja van a világbajnok aranylabdás világsztárnak, akik egy nap talán követni fogják az apjukat. Szép történet lenne, ha mindhárman sztárfocisták lennének, és bemutatkoznának az argentin válogatott színeiben.

Antonela egy végtelenül kedves és nyitott nő, akit szintén sokan követnek a közösségi médiában. Nem csoda, mert mindemellett egy rendkívül vonzó és csinos nőről beszélünk, aki sportosan és elegánsan is szexi.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Az olasz maffiával is kapcsolatba kerülhetett a Lánchíd-botrány kulcsfigurája

A volt ügyvéd, Víg Mór egyik cégét kapcsolatba hozták az olasz maffia ’Ndragheta szervezetével.