Clouds
21 Budapest
Dollár
359,95 Ft
Euró
390,90 Ft
Font
446,12 Ft
Bitcoin
23,722 $

Harry és Meghan: mennyit fizetett a Netflix a sorozatért?

Fotó: Netflix
TV

Szabó Kata

Szerkesztő

A briteknél kisebb botrányt kavaró sorozat nemcsak a királyi családnak, de a Netflixnek is sokba kerülhetett.

A dokumentumfilmben többek között halálos fenyegetésekről, vesztegetésről, rasszizmusról, valamint arról is szó esik, hogyan határolódott el Meghan Markle édesapjától, illetve a pár a brit királyi családtól.

Soron kívül Rövidke napsütés után csapadék vár ránk hétfőn

Az ötlet, hogy Harry és Meghan feladja korábbi életmódját, és befejezze a brit királyi család hivatalos képviseletét, azt a célt szolgálta, hogy saját lábra álljanak, és anyagilag függetlenek legyenek. A rajongók emiatt nemcsak a Meghan által viselt ruhadarabokkal kapcsolatban gyártottak elméleteket, hanem az is élénken foglalkoztatta őket, hogy a királyi pár vajon mekkora összeget kapott a streaming-szolgáltatótól.

A Mirror Online munkatársai is nyomozásba kezdtek a témával kapcsolatban, információik szerint pedig a teljes üzlet értéke állítólag a 100 millió dollárt is eléri. Fontos azonban megemlíteni, hogy az összeget sem Harry és Meghan, sem pedig a Netflix nem erősítette meg.

A Harry & Meghan dokumentumfilm-sorozatban a pár a megismerkedésüktől kezdve az esküvőjükön át az őket ért atrocitásokig mindenről szót ejt, így szóba kerül azon vád is, mely szerint a királyi család nem tett meg mindent annak érdekében, hogy leállítsa a brit sajtó ellenük indított lejárató kampányát.

Egyes információk szerint Harry és Meghan több projekt kapcsán is elkötelezte magát a Netflix-szel, így jó esély van rá, hogy később újabb sorozattal örvendeztetik meg a rajongókat.