Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,64 Ft
Euró
388,68 Ft
Font
452,59 Ft
Bitcoin
63,842 $

Schumacher Vanda úgy ugrik el Párizsba vagy Londonba, mint Szegedre

Schumacher Vanda számára teljesen természetes az utazás, és lassan csukott szemmel is be tudná járni Európát.

Fotó: Instagram/Schumacher Vanda
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Az elmúlt időszakban még többen ismerték meg Schumacher Vandát, köszönhetően a Celeb vagyok ments, ki innen! 2022-es évadának, amiben központi szereplő volt. Sokáig jutott, és a legjobb női versenyzőként távozott a kolumbiai dzsungelből.

Nagyon sokan megkedvelték a karakterét, és miután Nádai Anikó visszamondta a Való Világ új évadának műsorvezetését, Vanda még többet látható a képernyőn. Ez egy újabb komoly lehetőség számára ahhoz, hogy fejlődjön. Soron kívül Rendkívüli sajtótájékoztatón tesz bejelentést Nagy Márton az üzemanyagárakról

Egy végtelenül laza karakter, akiknek az egyik kedvenc hobbija az utazás. Imád utazni, új dolgokat megismerni, így számára olyan természetes Párizsba vagy Londonba repülni, mintha leugrana Szegedre vagy Debrecenbe.

„Nekem elmenni Párizsba vagy például Londonba olyan, mint leugrani Szegedre vagy Debrecenbe, és igazából van olyan, hogy 3 napig én vezetem a műsort, majd utána 3 napig Peti, és én ennyi idő alatt megjárom Európát, hiszen a reptereket csukott szemmel ismerem.” – mondta az nlc.hu-nak adott interjújában Vanda.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Magyar Péter vezetésével ott lesz a Tisza Párt a fővárosi önkormányzati választáson

Nincs több kérdés, a Tisza Párt időben leadta 12 fős fővárosi listáját a Nemzeti Választási Irodánál, így Magyar Péter vezetésével ott lesznek a fővárosi önkormányzati választáson.