Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,87 Ft
Euró
390,94 Ft
Font
458,23 Ft
Bitcoin
63,799 $

Sári Évi aranyba öltözve is csillogóan szép

Sári Évi nagyon örült a meghívásnak, amit boldogan fogadott el, miközben extra kedves vendéglátásban lehetett része.

Fotó: Instagram/Sári Évi
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sári Évi énekesnőként és színésznőként dolgozik, immáron hosszú évek óta. Időről időre a televízióban is feltűnik, de az igazi otthona a színpad és a színház, amik sokat adnak hozzá az életéhez.

Számtalan szerepben játszott már, és mivel szereti a munkáját, nagyon jó is benne. Minden tehetsége megvan ahhoz, hogy lenyűgözze a közönséget, akár egy társulattal, akár szólóban a színpadon. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

A karácsony munkával telik számára, de nem panaszkodik, inkább örül a lehetőségnek. A látványos kék ruha után arany színben pompázva is megnézhetjük őt, illetve a vonalait, amiket ezrek dicsérnek a közösségi médiában.

„A mai napot és estét a zalakarosi MenDan Hotelben töltöttem. Napközben pihentem, este pedig énekeltem a vendégeknek.” – írta boldogan a posztjában Évi, aki hálás a lehetőségért, és mint mindig, most is remekül teljesített.

Évi elárulta, csodásan érezte magát, és nemcsak a meghívást, hanem az extra kedves vendéglátást is köszöni. „Csodásan éreztem magam, köszönöm szépen a meghívást és az extra kedves vendéglátást!”

Még több bulvár: Különleges pózban jelentkezett a szuper-szexi Tolvai Reni