Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,681 $

Farm VIP 3: Szorcsik Viki elsírta magát, miközben az öccséről beszélt

Szorcsik Viki számára mély fájdalmat jelent öccse elvesztése, akinek tett egy fontos ígéretet, mielőtt örök álomra hajtotta volna a fejét.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A Farm VIP 3 megérkezett a célegyenesbe, nagyon keveset kell várnunk arra, hogy megtudjuk, ki az a két versenyző, aki ott lesz a döntőben. Egyelőre öt versenyző harcol egymással, akik mind megérdemlik, hogy ott legyenek.

Jó látni azt, hogy a legjobb öt versenyző között két nő is helyet szerzett magának Szorcsik Viki és Smaltig Dalma személyében. Viki egyenes ágon harcolta ki a TOP-5-öt, míg Dalma egy idegtépő játék során tette ezt meg. Soron kívül Újabb női holttestre bukkant a rendőrség, most Miskolcon

Utolsónak Schobert Norbi jutott be, legyőzvén ezzel Völgyi Zsuzsit és Görgényi Fruzsit, akik örömmel a szívükben távoztak. Demcsák Zsuzsa pedig közben beszélgetett egy kicsit az öt legjobbal.

Viki szintén sorra került, aki megígérte az öccsének, hogy eljut a végéig. Ez kvázi sikerült is neki, a testvére büszke lehet rá odafent, aki már nem lehet vele, csak a szívében, a lelkében, és a gondolataiban.

Megindító volt, ahogyan beszélt róla, Csuti szintén megkönnyezte ezeket a pillanatokat. Zsuzsa a végén közölte, takarítsák ki a parasztházat, mert holnap fontos vendégek fognak érkezni hozzájuk a farmra.

Még több bulvár: Farm VIP 3: Csuti baltával vágta szét az ágyat a parasztházban (videó)

Óriási szívességet tett a Kisvárda az Újpestnek a Puskás Akadémia ellen

A Kisvárda nem tudta kihasználni a lehetőséget, és vereséget szenvedett a Puskás Akadémia otthonában, amivel nem kis szívességet tettek az Újpestnek.