Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,035 $

Farm VIP 3: Csuti baltával vágta szét az ágyat a parasztházban (videó)

Fotó: TV2
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Csuti igazi férfiként darabolta az ágyat, miután gyakorlatilag minden lehetséges tárgyat felhasználnak arra, hogy legyen elegendő tűzifájuk.

A Farm VIP mögött egy nagyon profi stáb áll, akik sokszor a legnagyobb forróságban dolgoztak, máskor pedig mindezt viharban tették meg. Már maga a formátum is végtelenül izgalmas, ám időről időre elgondolkozunk valamin.

Soron kívül Újabb lövöldözés Kaliforniában, legalább hárman meghaltak

Megnéznénk egy olyan évadot is, amikor a sztároknak valahol messze, egy havas tájon kell élniük, jéghideg körülmények között. Nyilván ez megint más felkészülést jelentene, de egy „fagyos szezonra” is kíváncsiak lennénk.

Egyelőre maradjunk a forróbb körülményeknél, ami kapcsán hoztunk számotokra egy olyan felvételt, mely nem került be az adásba. Számos extrát tesz elérhetővé a TV2, és már itt is van a következő a sorban.

Csuti fogta magát, majd a baltával darabolni kezdte az egyik ágyat a parasztházban. Igazi férfiként darabolt, ami edzésnek is megfelelt, bár nem ezt a célt szolgálta, mert azon voltak, hogy tűzifát gyártsanak.

A Farm VIP 3 nagy esélyese hangtalanul végezte a dolgát, ami imponáló lehetett a lányok számára, hiszen mindig pozitív egy olyan férfi, aki bármikor, bárhol feltalálja magát. A farmon erre bőven volt lehetőségük a srácoknak, akik természetesen igyekeztek minél többet segíteni a lányoknak.

Még több bulvár: Saját fenekét fotózta Kim Kardashian