18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,71 Ft
Euró
385,48 Ft
Font
450,81 Ft
Bitcoin
67,012 $

Meggyilkolta három gyermekét, majd kábítószerre cserélte egyikük Xbox konzolját

A „pizsamapartis gyilkos” néven elhíresült férfi meggyilkolta élettársát, a nő két gyermekét és azok barátnőjét, majd a helyszínt elhagyva átment egy dílerhez, hogy az egyik gyermek Xbox konzolját kábítószerre cserélje.

...svg content...Fotó: Unsplash/Andrew George
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az Independent jelentése szerint Damien Bendallt életfogytiglanra ítélték, miután meggyilkolta élettársát, s a nő két gyermekét és azok barátnőjét. A térfigyelő kamerák is rögzítették azt a pillanatot, amikor a gyilkos az egyik meggyilkolt gyermek Xbox konzoljával útnak indul díleréhez, hogy pár órával szörnyű tette után kábítószerre cserélje azt.

Damien Bendall 2021. szeptember 19-én a Sheffield melletti Killamarshban reggel meggyilkolta élettársát, Terri Harrist, annak két gyermekét, a 11 és 13 éves Lacey-t és John Bennettet, valamint Lacey 11 éves barátnőjét, Connie-t. A férfi a gyilkosságok után reggel 6 óra környékén elhagyta a házat, és taxival utazott Sheffieldbe. Soron kívül Hivatalosan is bejelentették Szoboszlai új edzőjét, megvan Klopp utódja

A térfigyelő kamerák rögzítették, ahogy a gyilkos a kis John Xbox konzoljával a táskájában gyalogol díleréhez, ahol aztán kábítószerre cserélte el a meggyilkolt gyermek konzolját. A gyilkos azt mondta a taxisofőrnek, hogy „nem volt rossza az éjszakája, csak kicsit őrült”, amikor a sofőr arról kérdezte, mit csinált. Majd úgy felelt a kérdésre:

„Csak lazítottam a családommal.”

A valóságban azonban Bendall szobáról szobára járt élettársa otthonában, ahol brutálisan megtámadta őt és a három gyermeket: a gyilkos kalapáccsal végzett a nővel, a kisfiúval, és a kislány barátnőjével, majd szintén a kalapáccsal ütlegelte a 11 éves Lacey-t, és megerőszakolta a gyermeket.

Bendallt életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték nemi erőszak, és négyrendbeli gyilkosság nyomán szerdán, ami remélhetőleg azt jelenti, hogy soha nem fog kiszabadulni a börtönből. A bíróságon kiderült, miután a gyilkos kábítószerre cserélte meggyilkolt gyermeke konzolját, felhívta az édesanyját, majd elment dohányt venni. Édesanyja értesítette a rendőrséget szörnyű tettéről.