Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,01 Ft
Euró
390,22 Ft
Font
456,44 Ft
Bitcoin
58,250 $

A Konyhafőnök VIP: Rácz Jenőn egyszerűen képtelenség kifogni

Rácz Jenő többek között a szálkakeresésnek is nagy mestere, a legapróbb szálkákat is megtalálja, amik már nem egy versenyző számára okoztak kellemetlenséget.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rácz Jenő és Sárközi Ákos boldog lehet, mert mindketten nagyon is érintettek az elődöntőben. Hamarosan pedig jön a nagy finálé, amikor is eldől, hogy ki kapja meg az idei címet A Konyhafőnök VIP-ban.

Legutóbb Járai Máté távozott, aki meghatódottan köszönt el, többek között Jenőtől is. Sokat köszönhet a chefnek, amiatt is, hogy lehetőséget adott a korábbi rossz kapcsolatuk rendezésére. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Már ezzel sokat nyert a színész, aki messzebbre jutott a versenyben, mint azt gondolta volna. Egészen a negyedik helyig repült, miközben nem egyszer okozott komoly meglepetést a chefeknek.

Ripli Zsuzsi viszont ott van a TOP-3-ban, ami valahol borítékolható volt, tekintve, hogy milyen magas szinten főz, bár nála is voltak necces helyzetek. Ugyanakkor minden megvan benne ahhoz, hogy helye legyen a fináléban, ahol bármi megeshet.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.