Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,62 Ft
Euró
388,86 Ft
Font
452,12 Ft
Bitcoin
62,457 $

Farm VIP 3: Szarvas Andi megható búcsúja, Demcsák Zsuzsa sem hagyta szó nélkül

Szarvas Andi szívesen maradt volna még a farmon, de nem akart a fiúk ellen fordulni, és sokkal inkább a szívére hallgat, így összességében nem bánja túlságosan, hogy kiesett.

Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

A legutóbbi farmgyűlés is érdekesen alakult, a vártnál kevesebb szavazatot kapott Völgyi Zsuzsi, de ez még épp elegendő volt ahhoz, hogy újra párbajozzon. Korábbi egy csavar végén Budavári Fülöpöt hívta ki párbajozni, akit azzal a lendülettel ki is ejtett.

Nem ez volt a terve, mert már nagyon elege volt, majd végül úgy alakult, hogy versenyben maradt. Hasonlóan váratlanul Szarvas Andit jelölte meg párbajellenfelének, amin sokan ledöbbentek, a szépségkirálynő sem számított erre. Soron kívül 400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

Andi az erőt választotta párbajnemnek, amiben nem tudta legyőzni Zsuzsit. Gyakorlatilag esélyt sem adott neki az énekesnő, rendkívül magabiztosan tartotta a rudat perceken keresztül, és ott van a döntő közelében.

A kiesett játékos elárulta, egyébként balkezes, de 24 órával korábban lejött az anyajegye, ami az egész vállára kihatott, így kénytelen volt a másik kezével tartani a rudat. Egyébként nem tartja magát szomorúnak, mert Zsuzsit jó játékosnak gondolja, és szerinte ott a helye.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Dráma Párizsban, a PSG kiesésével döntős a Dortmund a Bajnokok Ligájában

Eldőlt, melyik csapat jutott be elsőként a Bajnokok Ligája döntőjébe a PSG és a Dortmund közül.

Az USA után olasz egyetemekre is átgyűrűztek a palesztin-párti tüntetések

Azt követően, hogy az Egyesült Államokban már hetek óta jelentős palesztin-párti megmozdulások zajlanak a különböző egyetemeken, a jelenség az olaszországi felsőoktatási intézményekre is átterjedt.