Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,137 $

Elon Musk lemond a Twitter vezérigazgatói posztjáról, ha talál valakit a helyére

Amint talál egy utódot, átadja a helyét Elon Musk a Twitter élén, miután a platformon megszavazták a távozását.

...svg content...Fotó: Elon Musk, a SpaceX (Space Exploration Technologies Corp.) amerikai társaság vezérigazgatója és főtervezője, miután Douglas Hurley és Robert Behnken amerikai űrhajósokkal a fedélzetén felbocsátották a SpaceX Crew Dragon személyszállító űrhajóját és a Falcon 9-es hordozórakétát a Cape Canaveral-i Kennedy Űrközpont kilövőállásáról 2020. május 30-án. A két asztronauta a Föld körül keringő Nemzetközi Űrállomásra utazik. Csaknem tíz év múltán most először szállít amerikai űrhajó amerikai asztronautákat a világűrbe, és ehhez a NASA először veszi igénybe egy magánvállalat űrjárművét. MTI/EPA/Erik S. Lesser
Észak-Amerika

Hujber Dávid

Szerkesztő

Korábban már beszámoltunk arról, hogy Elon Musk szavazást indított a Twitteren, miszerint le kellene-e mondania a vezérigazgatói szerepléről. A kérdés hamar eldőlt, a többség arra voksolt, hogy mennie kell, és már azelőtt tisztázta a milliárdos, hogy tartani fogja magát a végeredményhez.

Musk most arról beszélt, hogy amint talál valakit, aki „elég bolond ahhoz, hogy elvállalja a munkát”, távozik a vezérigazgatói posztról. „Lemondok a vezérigazgatói posztról, amint találok valakit, aki elég bolond ahhoz, hogy elvállalja a munkát!” – idézi Muskot az Al Jazeera. Soron kívül Ezek a legnépszerűbb hazai úti célok a pünkösdi hosszú hétvégén

A világ egyik leggazdagabb embere mindezt a Twitteren közölte, amit nemrég vásárolt meg. „Ezután már csak a szoftver és a szerver csapatokat fogom vezetni.” – tette hozzá a tweetjében Musk.

A korábbi kérdésére több mint 17,5 millió szavazat érkezett, aminek 57,5%-a támogatta a lemondását. Musk azt követően végzett közvélemény-kutatást, hogy a Twitter bejelentette, nem engedélyezi többé más közösség platformok ingyenes reklámozását, ami nagy zúgolódást váltott ki a felhasználók körében.

A Tesla első embere, aki több más startupot is vezet, több mint fél tucat újságírót tiltott ki ideiglenesen a Twitterről, miután azzal vádolta a médiát, hogy veszélybe sodorták a családját, mivel nyilvánosságra hozták magánrepülőgépe tartózkodási helyét.

Klopp megerősítette, a Liverpool az utolsó klubja Angliában

Szoboszlai Dominik edzője nem fog más csapatot irányítani Angliában, és azt mondja, hosszú szünetre megy.