Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,60 Ft
Euró
401,20 Ft
Font
479,09 Ft
Bitcoin
63,131 $

Ha szeretnél válogatott bérletet, érdemes sietni – 27 ezret már elkapkodtak

Az eladásra kínált 30 ezer bérletből már most 27 ezret elkapkodtak, így aki szeretne a férfi válogatott hazai Európa-bajnoki selejtezőire szóló bérletet, jobb, ha siet.

...svg content...Fotó: MTI/Illyés Tibor
Sport
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) hivatalos honlapján számolt be arról, hogy mostanra mintegy 27 ezer már gazdára talált az eladásra szánt 30 ezer válogatott bérlet közül.

Az elmúlt egy hónap során sokan vették meg a négy mérkőzésre szóló belépőket maguk és barátaik számára, de vannak, akik karácsonyi ajándéknak szánják a kedvezményes belépőket, amelyeket még néhány napig lehet megvásárolni. Soron kívül Szörnyethalt egy 30 éves férfi és 54 éves édesanyja, egy 15 éves lány karja leszakadt

Végéhez közeledik az MLSZ bérletértékesítő akciója, amelynek keretében a 2023-as tétmérkőzésekre egyben, kedvezményes áron lehet megvásárolni a férfi válogatott hazai Eb-selejtezőnek jegyeit.

Az árak így alakulnak

A Puskás Aréna legjobb helyeire szóló bérletek 65 ezer forintba kerülnek, de már 18 ezer forintért is vásárolhatnak bérletet a szurkolók a márciustól novemberig tartó mérkőzéssorozatra.

A meccsjegy.mlsz.hu oldalon a bérletek mellett személyre szóló, exkluzív, limitált számban gyártott kártyát is válthatnak az érdeklődők. Ezen emlékbe is eltehető plasztikkártyák ára mindössze 3000 forint/bérlet, mely ingyenes házhozszállítást is tartalmaz.

Fontos, hogy a fizikai kártyák vásárlói is kapnak online bérletet. Ezek használatával lehetőség lesz további ügyintézésre is: ilyen például a névátírás, melyre a kártyák esetében már nem lesz lehetőség. A bérletek a készlet erejéig, vagy legkésőbb december 31-ig vásárolhatók meg.