Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,54 Ft
Euró
388,26 Ft
Font
452,92 Ft
Bitcoin
63,230 $

Farm VIP 3: dráma, újabb milliót buktak a főnyereményből a sztárok

Völgyi Zsuzsit tartják hibásnak az elbukott millióért, és ez már nem az első ilyen eset, amikor csökken a főnyeremény.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Hasonlóra nemigen volt példa a Farm VIP történetében, és ez talán annak is betudható, hogy Vajtó Lajos már nincs versenyben. Röviddel az összeköltözés után kiesett a csapatvezető, aki ugyan kapott kritikákat, rendre kiosztotta a feladatokat.

Azóta ez nemigazán történik meg, és legutóbb, amikor Völgyi Zsuzsi kapta meg a lehetőséget a vezetésre, megint kudarcot vallottak a versenyzők. A termelési feladat elvesztése egyúttal azt is jelenti, hogy újabb millióval csökken a főnyeremény összege. Soron kívül Szerdától ismét olcsóbb lesz az üzemanyag

Visváder Tomi visszatért, hogy segítsen, nélküle valószínűleg még csak esélyük sem lett volna. Tomi mindent megtett, amit lehetett, és minden bizonnyal simán hozzák a feladatot, ha az elejétől kezdve ott van.

Demcsák Zsuzsát és Gáspár Zsoltit is nagyon érdekelte, hogy mi is történt odafent. Szép lassan kibukott a dolog, a többség Zsuzsit tartotta felelősnek, aki nem a recept szerint haladt előre, ami sokba is került.

Szakértőt hívtak az ítélet kimondására, ami megtörtént, mely szerint egymillió forinttal csökkent a főnyeremény összege. Ez nem először fordult elő, össze kell szedniük magukat, mert valami nagyon félrement.

Még több bulvár: Így ünnepelt Messi családja a világbajnoki trófeával Katarban (fotók)