Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,21 Ft
Euró
391,08 Ft
Font
457,87 Ft
Bitcoin
60,272 $

Kadirov: könnyen manipulálható állatokká akar változtatni minket a Nyugat

Elmondása szerint Oroszország a Nyugat minden jóslata ellenére is szembe tudott szállni a gonosszal, most pedig magabiztosan halad a győzelem felé.

Fotó: Besorozott újoncok kiképzésre érkeznek az orosz védelmi minisztérium noginszki gyakorlóterén 2022. december 13-án. Az orosz védelmi miniszter szerint eddig több mint 300 ezer embert képeztek ki az Ukrajna elleni háború miatt szeptember 21-én elrendelt részleges mozgósítás keretében. MTI/EPA/Jurij Kocsetkov
Európa

Koós Alexandra

Szerkesztő

A csecsen hadúr, Ramzan Kadirov nemrégiben egy kínai nyelven írt bejegyzést tett közzé a Telegram oldalán, amelyben elsőként arról írt, hogy „az elmúlt 100 évben az USA és Európa több tucat háborút, katonai puccsot és inváziót szervezett világszerte, amelyeknek civilek millió estek áldozatául”.

Ezt követően arra hívta fel a figyelmet, hogy ezek a nemzetek most még nagyobb veszélyt jelentenek, „nevezetesen az emberiség fennállása során keletkezett erkölcsi értékek megsemmisítését” – derül ki a Mandiner beszámolójából. Soron kívül Beismerte a gyógyszergyártó, hogy vérrögöt okozhat a Covid-oltóanyaga

„Könnyen manipulálható állatokká akarnak változtatni minket. Ez soha nem történhet meg!”

– jelentette ki a csecsen vezető.

Állítása szerint a NATO az egész világ létét fenyegeti

Majd azzal folytatta, hogy felszólította „az egész iszlám világot, valamint minden értelmes embert, hogy egyesüljenek a közös ellenségük ellen, amelynek pénze és fegyverei semmit sem érnek az ő szolidaritásukkal, akaratukkal és a Teremtőjükbe vetett hitükkel szemben”.

„Az Észak-atlanti Szövetség az egész világ létét fenyegeti”

– hangoztatta.

Végül Kadirov azzal zárta sorait, hogy büszkén kijelentette, miszerint Oroszország a Nyugat minden jóslata ellenére is szembe tudott szállni a gonosszal, most pedig magabiztosan halad a győzelem felé.

„Ne hagyjátok, hogy a NATO diktáljon nektek, mert hamarosan eljönnek, hogy eltapossák a hazátokat! Álljatok egy oldalra a testvéreitekkel!”

– írta a csecsen hadúr.