Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,09 Ft
Euró
385,69 Ft
Font
451,30 Ft
Bitcoin
71,137 $

Amikor Kocsis Alexandra nem sportos, hanem szexin elegáns

Kocsis Alexandra formájára és megjelenésére soha nem lehet panasz, magával ragadja az embert, és ez legutóbb sem volt másképp.

...svg content...Fotó: Instagram/Kocsis Alexandra
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kocsis Alexandra maga a motiváció, és nemcsak a nők számára, hiszen azok az emberek, akik valamiben kiemelkedőek, bárkinek az életére hatással tudnak lenni. Köszönhetően a közösségi médiának, ez minden eddiginél erőteljesebb, érezhetőbb és működőképesebb.

Abszolúte teret ad azoknak, akiknek messze nehezebb dolguk lett volna a platform nélkül. Alexandra él a lehetőséggel, és érdemes követni, mert mindkét oldalt remekül képes motiválni, miközben hasznos termékeket mutat be. Soron kívül Halálos verőcei hajóbaleset: így emelték ki a roncsot a Dunából (videó)

Őt igazolja, hogy már több mint 122 ezren követik az Instagram oldalát, és ez csak egyre több lesz. Az Exatlon Hungary korábbi versenyzőjét sokszor sportosan láthatjuk, de legalább annyira jól áll neki, ha elegáns ruhákat visel.

A pengeéles formája láttán a divattervezők is felszisszenhetnek, szinte már maguk előtt láthatják a készülő ruháikban. Legutóbb a Miss Balaton eseményén tűnt fel egy fekete ruhában, amit mintha neki terveztek volna.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Publicus: Karácsony Gergely magabiztosan vezet

A főpolgármester akkor is győzne, ha Szentkirályi Alexandra vagy Vitézy Dávid visszalép egymás javára.

Halálos verőcei hajóbaleset: így emelték ki a roncsot a Dunából (videó)

Hivatalos felvételek láttak napvilágot a verőcei hajóbaleset után, miközben kiemelték a roncsot a Dunából.