Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,31 Ft
Euró
387,03 Ft
Font
451,18 Ft
Bitcoin
66,109 $

Koroknyai Virág lenyűgöző megjelenése a Szépművészeti Múzeumban

Koroknyai Virág is hivatalos volt az eseményre, és egy nagyon megnyerő megjelenést választott, amibe nem lehet belekötni.

...svg content...Fotó: Instagram/Koroknyai Virág
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Koroknyai Virág az egyik legismertebb modell Magyarországon, aki nem mellesleg még mindig csak 25 esztendős. 2017-ben már Miss World Hungary volt, ami elindította őt azon az úton, melyen jelenleg is jár.

Rengeteg fotózással a háta mögött tapasztalttá vált, és jól ismeri a modellkedést, a divat világát. Ez egy különleges univerzum, amibe könnyen bele tud szeretni az ember, különösen, ha utazni is kell hozzá. Soron kívül Nyilatkozott a TEK Orbán Viktor védelméről a Robert Fico elleni merénylet után

Ugyanakkor a modellkedés nem egyszerű, mindig meg kell felelni bizonyos kritériumoknak, bár ez függ attól is, hogy pontosan milyen karaktert keresnek. Virág egy természetes szépség, akiért odavannak a követők.

Ha már követők, jegyezzük meg, hogy közel 23 ezren követik az Instagramon, így jövőre minden bizonnyal a 30 ezer is meglesz neki. Maximálisan megérdemli az ismertséget, csak meg kell nézni a róla készült fotókat.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Orbán Viktor Robert Ficóról: „Jelenleg az életéért küzd, élet-halál között van”

Több szempontból is fontos lenne Robert Fico mihamarabbi felépülése, Magyarország számára is, amiről Orbán Viktor miniszterelnök beszélt egy reggeli interjújában .