Clouds
21 Budapest
Dollár
353,68 Ft
Euró
385,84 Ft
Font
432,36 Ft
Bitcoin
23,675 $

Novák Katalint a két unokaöccse is elkísérte A Diótörőre

Fotó: Facebook/Novák Katalin
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Különleges programban volt része Novák Katalinnak, és az előadásra látogatóknak, akik nagyon élvezhették az eseményt.

Ezekben az időkben még inkább fontos, hogy ha rövid időre is, de el tudjuk felejteni a rossz dolgokat. Nem könnyű, különösen azoknak, akik mélyen érintettek benne, de az ember erős és kitartó.

Soron kívül Ennyivel tervezi emelni a tanárok bérét a kormány

Novák Katalin köztársasági elnök is igyekszik segíteni, és természetesen a családjával eltöltött idő nagyon különleges és fontos számára. Ezek azok az órák, amiket sosem feledünk, míg a gyermekek valami egészen újat láthatnak.

Novák is azon a véleményen van, hogy a szeretet erősebb minden háborúnál. Azon a véleményen van, hogy háborút igenis el kell ítélni, nem az embereket, illetve nem is a művészetet és a kultúrát, melyek oly sokat adnak.

„A szeretet erősebb minden háborúnál. A háborút ítéljük el, nem az embereket, nem a művészetet és nem a kultúrát.” – írta a posztjában a magyar köztársasági elnök, aki egy egészen különleges előadást láthatott.

„Orosz, ukrán, fehérorosz és kazah művészek állampolgári eskütétele az Operaházban Csajkovszkij Diótörője előtt.” – folytatta Novák, akit a két unokaöccse is elkísért. „Karácsonyi hangolódás a család legkisebbjeivel. A Diótörő mai előadására két unokaöcsém kísért el.”