Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,853 $

A Konyhafőnök VIP: Járai Máté történelmet írt a műsorban, ilyen nincs (videó)

Járai Máténak ismét egy olyan nehezítést kellett teljesítenie, ami után már nemigazán tudott mit mondani, de nagyon boldog, hogy bejutott a legjobbak közé.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Járai Máté már most nagyon büszke lehet arra, amit elért A Konyhafőnök VIP-ban, hiszen Rácz Jenő csapatához került, akivel úgy tűnik, sikerült rendeznie a kapcsolatát. Már emiatt megérhette számára a műsorban szerepelni, ráadásul rengeteget tanult a hetek alatt.

Sőt, most már ott tart, hogy ott van a legjobb hat versenyző között a nagy finálé kapujában. Nyilván ettől a ponttól kezdve még fájdalmasabb a kiesés, ugyanakkor azok a hírességek, akik eljutnak a döntő kapujába, több mint büszkék lehetnek magukra. Soron kívül Megható fotóval kívánt boldog anyák napját Orbán Viktor

Máté útja nem volt egyszerű, ráadásul legutóbb is belerohant egy nehezítésbe, és olyan forróságban kellett főznie, hogy arra még nemigazán volt példa ezelőtt. A színésznek annyiszor kellett magára kapnia valamilyen ruhadarabot vagy éppen kiegészítőt, akárhányszor a zsűri csengetett.

Rácz Jenő, Fördős Zé és Sárközi Ákos sem spórolt a csengetéssel, Máté közben csak arra koncentrált, hogy folytassa a munkát a pult mögött. Sejtette, hogy nem lesz könnyű dolga, és tudta jól, nem kevés ruha kerül fel rá a főzés végére.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

A Manchester United edzője lehet Tuchel utódja a Bayern Münchennél

Még akár az is megtörténhet, hogy a Manchester Unitednál küszködő edző veszi át a bajor klub irányítását.

Vasárnap délután ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban

Miután az elmúlt időszakban Szoboszlai Dominik nem egyszer a kispadról állt be, nem lehet tudni, hogy Klopp a nagy rangadó idején milyen formában számít rá.