Clouds
21 Budapest
Dollár
354,58 Ft
Euró
386,26 Ft
Font
432,96 Ft
Bitcoin
23,615 $

Elviselhetetlen fájdalmakat élt át Béres Anett

Fotó: Instagram/Béres Anett
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Béres Anett nehéz utat jár be, és ugyan jól halad a rehabilitációjával, még mindig sok van hátra, és komoly fájdalmakat él át.

Anett igazi harcosként küzd, mindent megtesz azért, hogy teljesen felépüljön, de ez nem olyan egyszerű, mint ahogyan hangzik. Nyilván hálás azért, mert életben maradt és nem lettek maradandó sérülései, ugyanakkor fájdalmak aktívak.

Soron kívül Elindult a bértárgyalás az Audi Hungariánál, ezt követeli a szakszervezet

„Ami nagyon fáj, azok a hátamban levő csavarok. Sajnos, ki kell várni, hogy visszacsontosodjon a csigolyám, ami még egy év, addig nem lehet eltávolítani ezeket az idegen eszközöket a testemből.” árulta el a Blikk kérdésére Anett.

Azt mondja, pici a csavarokhoz, amik szinte kiállnak a testéből. Elképesztően rossz érzés mindez számára, miközben a lábában lévő csavaroktól sokkal hamarabb megszabadul, aminek nyomos oka volt.

Nyolc helyett csak négy hónapig voltak benne a csavarok, mivel elviselhetetlen fájdalmakat élt át miattuk. Lehetséges, hogy valami hasonló történhet a csigolyájában lévő csavarokkal, ám valószínűbb, hogy várnia kell egy évet.

Ami pedig az ünnepeket illeti, csendesen tervez ünnepelni, mert a sérülése miatt amúgy sem tudna szórakozóhelyre menni. „Egyelőre karácsonyi hangulatom sincs…” – tette hozzá a Blikknek, bízván abban, hogy 2023 sok jót hoz majd számára.

Még több bulvár: Opitz Barbi ágyban ülve fotózgatta magát (fotók)