Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,86 Ft
Euró
392,06 Ft
Font
458,42 Ft
Bitcoin
62,498 $

Kolo Muani: „Játszottam már Messi ellen, de nem változott meg tőle az életem”

A franciák támadója higgadtan nyilatkozott a vásárapi vb-döntővel kapcsolatban, és elmondta, hogy személy szerint egy cseppet sem tart Lionel Messitől.

Fotó: A francia Randal Kolo Muani egy dohai sajtóértekezleten 2022. december 16-án. Franciaország Argentína ellen játszik december 18-án a katari labdarúgó-világbajnokság döntőjében. MTI/AP/Christophe Ena
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

Randal Kolo Muani alig néhány másodperccel becserélése után megszerezte csapata második gólját Marokkó ellen, ezzel pedig rögtön a címlapokra került, noha előtte vélhetően csak kevesen hallottak róla.

Ettől függetlenül Muani kellő magabiztossággal rendelkezik, ugyanis véleménye szerint Messi is csak egy a sok remek argentin játékos közül. „Játszottam már ellene, amikor a Nantes-ban szerepeltem, de mindez nem változtatta meg az életem, és aligha hiszem, hogy ezúttal máshogy lenne”, mondta. Soron kívül Buszbaleset történt Mexikóban, legkevesebb 18 ember életét vesztette

Az Eintranch Frankfurt csatára varázslatosnak nevezte, hogy gólt szerezhetett egy világbajnoki elődöntőben.

„Gyerekkoromban csak álmodhattam minderről, most viszont nagyon büszke vagyok magamra és a családomra is. Remélem, hogy a döntőben is pályára léphetek. Mindez az edzőn múlik majd, de az biztos, hogy én készen állok rá.”

Muani elismerte, hogy a döntő közeledtével egyre nő az izgalom, de igyekszik megfogadni a rutinosabb játékosok tanácsát, és megpróbál koncentrált maradni, és két lábbal a földön járni.

Itt a vége

A 2022-es katari világbajnokság döntőjét december 18-án vasárnap, magyar idő szerint 16 órakor játsszák. A FIFA által kiválasztott játékvezető a lengyel Szymon Marciniak lesz, akit honfitársai, Pawel Sokolnicki és Tomasz Listkiewicz segítenek majd.

Szívtájékon szúrta osztálytársát a hatodikos kislány Bőnyben

Friss információk láttak napvilágot a meghökkentő esetről.