Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Daniel Craig megszólalt a Nincs idő meghalni utolsó képkockáiról

Daniel Craig sokak számára örökké James Bond marad, és ez így van rendjén. A színész most egy friss interjúban beszélt a 2021-es Nincs idő meghalni című Bond-film utolsó képkockáiról, és a forgatás előzményeiről.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Neil Hall
Kult
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Daniel Craig a BBC Radio 4 Best of Today podcastjében adott interjút Martha Kearney-nek, s azt mondta, nem bánja, hogy elhagyta a James Bond-szériát, s azt is elárulta, hogy a franchise producerével, Barbara Broccolival már jó előre megbeszélték a karakter megölését.

Amikor Kearney arról kérdezte, hogy nem bánta-e meg, hogy búcsút intett a Bond-szériának, Daniel Craig úgy felelt: Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

„Nem, egyáltalán nem. Hihetetlenül szerencsés 17 évet töltöttem el az életemből azzal, hogy ezt csináltam. Szó szerint azzal akarom tölteni a következő 20 évet az életemből, hogy megpróbálom kibogozni mindezt és a helyére tenni, mert tényleg hihetetlen volt. Ott hagytam, ahol szerettem volna, hogy legyen (a karakter – a szerk.). És az, hogy az utolsó filmmel megkaptam a lehetőséget, hogy ezt megtehessem…”

Amikor pedig arról kérdezte Craiget, hogy Bondot tényleg megölték-e, a színész azt mondta:

„Nem igazán halt meg. Meghaltam ugyan, de végén azt írják, Bond visszatér, tehát valamikor vissza kell térnie.”

Beszélgettek még a karakter visszatéréséről is, melynek kapcsán Craig elárulta, még annak idején 2006-ban azt kérdezte a producertől:

„Ha megcsinálom az összes filmet, és jól csináljuk, megölhetjük őt?”

Mire a producer azt felelte, igen, megtehetik. A Nincs idő meghalni végén Bond ugyan meghal, ám Craig egyáltalán nem gyászolta a karaktert: úgy látja ugyanis, hogy az az igazi tragédia, amikor egyáltalán nincs választása az embernek, éppen ezért meg kellett találniuk a módját, hogy a halála ne választás kérdése legyen. Craig azzal zárta a beszélgetést, hogy ez volt a legboldogabb Bond, ugyanis megtalálta, amit keresett: ő a szerelmet kereste.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.