Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,52 Ft
Euró
389,51 Ft
Font
455,43 Ft
Bitcoin
57,122 $

Újabb momentumos politikus lépett át a DK-ba

Ez már nem az első alkalom, hogy egy momentumos politikus átlépett a DK-ba: korábban Buzinkay György döntött így, most pedig Juhász Béla, Sződliget polgármestere.

Fotó: Facebook/Béla Róbert Juhász
Belpolitika

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Az ATV szúrta ki, hogy miután Buzinkay György távozott a Momentumból és átlépett a DK-ba, egy újabb politikus döntött így: Juhász Béla, Sződliget polgármestere Facebook-oldalán jelentette be, hogy kilép a Momentumból és a DK-nál folytatja a munkát.

Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében a politikus azzal indokolta döntését, hogy meglátása szerint csak Dobrev Klárával lehet legyőzni Orbán Viktort és a jelenlegi kormányt. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Azóta a DK is közzétett egy közleményt, melyben úgy fogalmaztak, Juhász döntése is azt bizonyítja, hogy egyre több településen ismerik fel, a DK és az Árnyékkormány Magyarország egyetlen lehetősége arra, hogy a kormány által magára hagyott és brutális rezsiárakkal küzdő kistelepülések újra a biztonság és a jólét szigeteivé váljanak.

Juhász bejegyzésében úgy fogalmazott:

„Komoly döntésre jutottam. A DK.-ban folytatom.”

Döntését egy hosszas indoklással támasztotta alá, melyben többek között arra is kitért, hogy meglátása szerint „a Demokratikus Koalíció ma a legerősebb és „legeurópaibb” ellenzéki párt Magyarországon”, hozzátéve, hogy „az a politikai erő, amely alkalmas és képes a Fidesz-KDNP korrupt és Magyarországot szociálisan, gazdaságilag és politikailag katasztrófába sodró, hazug rendszerének leváltására”.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.