Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,04 Ft
Euró
392,77 Ft
Font
458,56 Ft
Bitcoin
63,911 $

Farm VIP 3: Völgyi Zsuzsi „mosolygós gyilkosként” is hívta Görgényi Fruzsit

Völgyi Zsuzsi csak nézett, amikor Görgényi Fruzsi elmondta a véleményét róla, miközben a nézők közül sokan szintén nincsenek oda érte.

Fotó: TV2
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Völgyi Zsuzsi egyre megosztóbbá kezd válni a nézők szemében a Farm VIP 3-ban. Legutóbb Budavári Fülöpöt hívta ki párbajozni, amit előre közölt vele, mert mindenképpen haza akart menni.

Sokan ledöbbentek a döntésen, aminek az lett a vége, hogy Fülöp kiesett, aki nem haragudott, míg Zsuzsi azt mondta, nem így akarta. Előtte pedig Görgényi Fruzsi részletezte, hogy miért rakja a jelét az énekesnőre, aki igen távol került tőle. Soron kívül Ezt a férfit keresi a rendőrség a szentesi gyilkosság ügyében

Szerinte Zsuzsi egyik alkalommal odaült mellé, majd kibeszélt valakit, noha előtte öt perccel még mosolygott vele. Szerinte Zsuzsi az ő véleményét is megpróbálta formálni az illetőről, és mindezt úgy, hogy gyakorlatilag semmit nem tudnak róla, mert csak most költözött fel.

„Az az ember elveszítette a bizalmát számomra.” Ilyenkor pedig arra gondol, hogy vajon Zsuzsi is így beszélt a háta mögött, vagy nem őszinte vele. Ez volt az a pont, amikor borulni kezdtek a dolgok közöttük, és Fruzsi eltávolodott.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Áttörés jöhet a bőrrák kezelésében, mRNS-vakcina és gyógyszer segíthet a leküzdésében

Az oltás minden egyes betegre személyre szabottan, az adott rákos megbetegedés ellen irányul.