Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,981 $

Farm VIP 3: Budavári Fülöp elmondta, szerinte kik lehetnek a végső győztesek

Budavári Fülöp jól fogadta a furcsa kiesését, noha abszolúte megvolt az esélye arra, hogy övé legyen a végső győzelem.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Soha nem volt még ilyen hosszú egy párbaj a Farm VIP-ban, mint legutóbb. Völgyi Zsuzsi váratlanul Budavári Fülöpöt hívta ki azzal a céllal, hogy kiessen ellene, ám ez az egész drámain balul sült el, és a nagy esélyesnek távoznia kellett.

Fülöp a kiesését követően azt mondta, gyakorlatilag magának főzte ezt a levest a párbajjal kapcsolatban, mert ő választotta a logikai párbajnemet. Azt üzente a lányoknak, hogy legyenek okosak, és ne egymás ellen szavazzanak. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Szerinte kezdeniük kell valamit közösen, hogy ne ácsorogjanak a végén, miközben a fiúk bejutnak a döntőbe. Fülöp nagyon szeretne egy vegyes négyest látni a végén, amiben legalább két lány van, és erre jelenleg adott az esély.

„Remélem, lesznek olyan okosak, hogy ezt valahogy összehozzák.” Schobert Norbira vagy Csutira tippelne végső győztesként, mert úgy érzi, hogy jelenleg leginkább ők szeretnék ezt a győzelmet a farmon.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Meglepő kijelentést tett Vitézy Dávid

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt egy friss interjúban kifejtette, hogy elvi szinten nem zárkózna el a Karácsony Gergellyel való együttműködéstől a június 9-i választás eredményétől függetlenül.