Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,02 Ft
Euró
385,53 Ft
Font
449,28 Ft
Bitcoin
64,595 $

Farm VIP 3: Völgyi Zsuzsi nem akarta kiejteni Budavári Fülöpöt a játékból

Márpedig megtörtént, legyőzte őt, ráadásul egy olyan párbajon, ami úgy tűnt, sosem ér véget, annyira elhúzódott.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

A párbajt követő pillanatokban Fülöp szólalt meg elsőként, aki próbálta nyugtatgatni Zsuzsit, hogy nincs baj, mert bárki győzhetett volna. „Az győzött, aki hamarabb ki tudta rakni.” – hangsúlyozta a kiesett versenyző.

Zsuzsi pedig elsírta magát, és azt mondta, nem így akarta, ugyanakkor nem is adta fel. „Én azt akartam, hogy te menj vissza.” Demcsák Zsuzsai is döbbenten állt az események előtt, és szerinte kissé eltaktikázták a dolgot. Soron kívül Információk jelentek meg Robert Fico merénylőjéről

Zsuzsa finoman hozzátette, ezzel most az egyik leghasznosabb és legszerethetőbb játékos esett ki. Szorcsik Viki szerint ennek a párbajnak nem szabadott volna megtörténnie, és egyszerűen visszanyalt a fagyi.

Csuti röviden megjegyezte, hogy öngól történt, míg Schobert Norbi Fülöpöt méltatta, akinek próbált segíteni, de nem fogadta el. Ha másképpen dönt, lehetséges, hogy Zsuzsi távozik, ám nem érezte fairnek.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Már most tudni, körülbelül milyen büntetésre számíthat Robert Fico merénylője

Miközben Robert Fico élet-halál között lebeg a merénylet miatt, már tudni, milyen büntetésre számíthat a merénylője.

Információk jelentek meg Robert Fico merénylőjéről

Tekintve, hogy egy idős férfi követte el a Robert Fico elleni merényletet, igen csekély a valószínűsége annak, hogy élhet még szabad életet ebben a világban.