Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,01 Ft
Euró
390,22 Ft
Font
456,44 Ft
Bitcoin
58,250 $

Farm VIP 3: Schobert Norbi fél Görgényi Fruzsitól (videó)

Schobert Norbi nemigazán tud kiigazodni Görgényi Fruzsin, és azt mondta, fél tőle, és nem tudja, mikor mutatja az igazi arcát.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Görgényi Fruzsi már nagyon megosztóvá vált a Farm VIP 3-ban, amit akár az első pillanatban elhagyhatott volna, hiszen őt jelölték ki először párbajozni. Akkor sokan azt gondolták, számára véget is ért a játék, de nem így lett.

Noha a legtöbb szavazattal a neve mellett kiválasztották, egy igen erős ellenfelet választott, aki gyakorlatilag a legtávolabb állt tőle. Komoly meglepetés volt, amikor Szandi nem tudta legyőzni erőben Fruzsit, aki tökéletes munkát végzett. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Miután csapatot váltott, jobb lett a hangulata, bár tartott tőle, hogyan fogadják a színészi sírása után. Vajtó Lajos megbocsátott neki és rendre pozitívan nyilatkozott róla, gyakorlatilag tőle kapta a legtöbb dicséretet.

Ennek ellenére Fruzsi Lajosra rakta a jelét, akinek így párbajoznia kellett. Rosszul esett a csapattársának az indok, mert nem érezte magát fáradtnak, már csak amiatt sem, mert órákkal korábban kelt, mint Fruzsi, több mint 10 órákat dolgozott.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.