Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,01 Ft
Euró
390,22 Ft
Font
456,44 Ft
Bitcoin
58,250 $

Közös fotón Dzsudzsák Balázs és Totti

Dzsudzsák Balázs egy igazi legendával is találkozott, aki az olasz futball ikonja, és mindig hiányozni fog a pályáról.

Fotó: A debreceni Dzsudzsák Balázs a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójában játszott Debreceni VSC-Újpest FC mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2022. október 16-án. A debreceni csapat 4-1-re győzött. MTI/Czeglédi Zsolt
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Dzsudzsák Balázs Magyarország történetének egyik legsikeresebb futballistája, aki még mindig aktív, és bizonyítja, a kor csak egy szám. Mindent megtesz a pályán, amit csak tud, és ez a válogatott színeiben is így volt.

Emlékezetesre sikeredett a válogatottbeli búcsúmeccse, mely egyúttal rendkívül érzelmes is volt. A klubjában azonban továbbra is rúgja a bőrt, és igyekszik kikapcsolódni a szünetben, miközben nagyobbnál nagyobb sztárokkal fut össze. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A pályafutása során volt alkalma legendák ellen is játszani, akiktől mindig lehet tanulni valamit. Ezúttal az olasz futballtörténelem egyik legjobbjával találkozott, aki sokáig aktív maradt a pályán.

Francesco Totti 1989 és 2017 között volt a Roma tagja, amivel rekordot döntött. Egy egészen hosszú pályafutás az övé, és noha az évtizedek alatt bőven voltak kérői, mindvégig hűséges maradt.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.