Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,86 Ft
Euró
392,06 Ft
Font
458,42 Ft
Bitcoin
62,498 $

Farm VIP 3: Dudás Miki és Vajtó Lajos párbajozott, megvan a kieső

Egy nagyon izgalmas farmgyűlés alatt kiválasztásra került a következő párbajozó, akinek ki kellett választania az ellenfelét, és kettejük közül valaki elhagyta a farmot.

Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

A farmgyűlés előtt Zsuzsi bedobta a lányoknak az ötletet, hogy mindenképpen szavazzanak a fiúkra. Teszik ezt amiatt, hogy több esélyük legyen a végső győzelemre, mert még nem volt női győztese a versenynek.

Abban viszont nem állapodtak meg, hogy kire raknak, és Zsuzsi érezte Andin, hogy vele gondok lehetnek. Jól sejtette, mert a fiatal lány hamar átadta az információt Mikinek, akinek így nagy esélye volt, arra, hogy párbajozzon. Soron kívül Buszbaleset történt Mexikóban, legkevesebb 18 ember életét vesztette

Mivel ezúttal nem volt védettségi játék, mindenki veszélyben érezhette magát, nemcsak a lányok, de nyilván, ha egy fiú kapja a legtöbb jelet, a saját neméből választ ellenfelet. Ezek után még inkább érdekes volt látni azt, milyen döntések születnek a gyűlésen.

Norbi kezdte a szavazást, aki Vikire rakta a jelét, majd azonnal ő is kapott egy voksot. Csuti nagyon sajnálta, hogy Fruzsira rakta a jelét, de valakire kellett, míg Mikinél sokkal egyértelműbb volt a helyzet a korábbi vita miatt. Lajos azt mondta, várható és korrekt volt az indoklás Miki részéről.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2