Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,965 $

Horváth Éva 5 éves kisfia már angolul olvas

Kristóf most végezte el az első osztályt, és már angolul is beszél, számol, illetve olvas, ami szép teljesítmény.

Fotó: Instagram/Horváth Éva
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Horváth Éva csodálatos élete folytatódik Balin, ahol minden más, nemcsak az időjárás. Sokat tudhatunk meg általa erről a különleges ázsiai helyszínről, ahol minden adott ahhoz, hogy az ember boldog legyen.

Éváék egy ideje már odakint élnek, a gyerekek is tanulják a helyi kultúrát, szokásokat, és imádják a jó időt. Remek hatással van ez rájuk, miközben Kristóf már el is végezte az első osztályt, és angolul társalog. Soron kívül Gyújtogatás áldozatai lettek a Fidesz választási plakátjai

Nem semmi teljesítmény ez egy 5 éves sráctól, akinek nyilván nem anyanyelve az angol, de igen komoly hasznát fogja venni később. Éva pedig több mint büszke a gyerekeire, akik gombamód növekednek.

„A szerelmeim olyan srácok nagyon büszke vagyok rájuk. Kristóf most végezte az első osztályt , tökéletesen beszél angolul (számol, olvas 5 évesen).” – írta a posztjában Éva, aki nagyon büszke a gyermekeire.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Kikapott a Barcelona, amivel már most bajnok a Real Madrid

A Barcelona hiába vezetett két alkalommal is a Girona ellen, végül kikaptak, így a Real Madrid már most bajnoknak mondhatja magát.

Nagy meccs vár a Paksra vasárnap, élőben közvetíti a tv

A Paks mérkőzését is élőben közvetíti a televízió, akik arra készülnek, hogy sorozatban második győzelmüket is megszerezzék.