Clouds
21 Budapest
Dollár
353,32 Ft
Euró
385,28 Ft
Font
431,82 Ft
Bitcoin
23,546 $

Az egyik legvonzóbb szett, amit Demcsák Zsuzsa viselt a Farm VIP 3 alatt

Fotó: Instagram/Demcsák Zsuzsa
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Igazán extra ruhadarabokat viselt Demcsák Zsuzsa a Farm VIP 3 forgatása alatt, amik jó emlékeket hordoznak magukban.

Demcsák Zsuzsa továbbra is az egyik legfoglalkoztatottabb műsorvezető, ráadásul az egyik legjobb és legtapasztaltabb is. Igazi maximalista, aki remekül működik együtt a csapatával, és rendkívül hálás nekik.

Soron kívül Ennyivel tervezi emelni a tanárok bérét a kormány

Intenzív hónapok állnak mögötte, már csak a Farm VIP 3 miatt is, amit még a nyári időszakban rögzítettek, és toronymagasan a legjobb évadot láthatjuk. A TV2 kiváló érzékkel válogatta össze a hírességeket, és a java csak most következik.

Zsuzsa boldogan emlékszik vissza a farmos hetekre, melyek ideje alatt nagyon sok minden történt. Azokról a szettekről sem feledkezhetünk meg, amiket a forgatások során viselt, méghozzá tökéletes formában.

„Hihetetlen nosztalgia és vágyakozás fog el, ha ezeket a képeket nézem. Alig pár hónapja készültek a Farmon, azon a forgatáson, amelyről minden szempontból csak superlativusokban tudok beszélni.” – írta a posztjában boldogan Zsuzsa.

„A visszajelzéseitek alapján és a kiemelkedő, a főműsoridőt magasan nyerő számok alapján, a legnézettebb műsor is lett! Köszönjük, hogy ti is így szeretitek!” – tette hozzá a bejegyzésében nagyon büszkén.

Még több bulvár: Kulcsár Edina: G.w.M. azt mondaná, én vagyok az egyetlen nő, aki nem örül a Guccinak