Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,01 Ft
Euró
390,22 Ft
Font
456,44 Ft
Bitcoin
58,250 $

Nyári Dia szexi fehérneműben jelent meg a karácsonyfa előtt

Újabb nagyszerű tippeket adott Nyári Dia, aki fehérneműben is csodálatosan mutat, megint sikerült lenyűgöznie a követőit.

Fotó: Instagram/Nyári Dia
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A színésznő nemrég még Kolumbiában harcolt az elemekkel a Celeb vagyok, ments ki innen! 2022-es évadában. Élete egyik legnagyobb élménye volt, imádta minden percét, és keményen is küzdött.

Sokáig jutott a versenyben, de talán előbb esett ki, mint azt gondoltuk. Ettől függetlenül elégedett lehet a teljesítményével, és ezek olyan élmények, melyekre mindig emlékezni fog, nagyszerű volt látni egy ilyen versenyben. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Most egy egészen más környezetben tért vissza, erősen hangolván a karácsonyra, ami már igen közel van. Két héten belül vagyunk, így még mindig van időnk arra, hogy beszerezzük a szükséges ajándékokat.

„Azt képzelem, ez az adventi készülődés olyan fesztelen lesz, mint ahogyan a Triumph bodyjában érzem magam…vagy legalábbis bízom benne mióta pocakos voltam Zétivel elhagytam a merevítővel ellátott darabokat, nagyon zavarnak. ” – írta a posztjában Nyári Dia, aki ismét egy lenyűgöző tervezésben mutatta meg a vonalait.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.