Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,05 Ft
Euró
391,02 Ft
Font
457,96 Ft
Bitcoin
62,771 $

Szőke Zsuzsi szexi farmeres szettje az új kedvenc

Szőke Zsuzsin különösen jól mutatnak a farmeres szettek, hiszen tökéletes a formája, és ezek a darabok még inkább kihangsúlyozzák a vonalait.

Fotó: Instagram/Szőke Zsuzsanna
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Szőke Zsuzsi egyik pillanatról a másikra országosan is ismertté vált, köszönhetően annak, hogy bemutatkozhatott a Dancing with the Stars második évadában. Az első szezonban még nem láthattuk, majd hirtelen az egyik kedvenc lett.

Dőltek is az új követők az Instagram oldalára, amit már több mint 41,2 ezren követnek. A harmadik évad sem lett volna teljes nélküle, és ismét erős produkciókkal állt elő, ami után sok dicséretet kapott. Soron kívül Bőnyi iskolai késelés: a megkéselt lány túl van az életveszélyen

A bókok sem maradhattak el, Zsuzsi pedig hosszú évek óta nagyon nagy formában van, és ez a jövőben sem lesz másképp. Több különböző stílusban is láthattuk, és azt kell mondjuk, igen változatosan öltözködik.

A farmer sem idegen tőle, akárcsak a hosszú csizmák, melyek ugyancsak rátesznek egy lapáttal a megjelenésére. Elárulta, hogy a hétköznapokon ritkán hord magassarkút, viszont amikor kedvet kap hozzá, imádja a nagyon magas darabokat.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2