Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,889 $

Ezek az italok segíthetnek a hasi zsírpárna eltüntetésében

Indítsd a reggeled az alábbi négy ital egyikével rendszeresen, és tegyél egy nagy lépést a hasi zsírpárnák eltüntetése felé.

Fotó: Pexels
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Fogyni bármilyen módon nehéz, ám a hasi területen található zsírtól megszabadulni talán a legnehezebb. Mivel az ezen a területen látható zsír nagy része zsigeri zsír a szervek körül, nem lehet egyszerűen, csak egyfajta testmozgással vagy étkezéssel csökkenteni a mennyiségét – ez sajnos azt jelenti, hogy szimplán a napi fekvőtámaszok számának növelése nem lesz elég a siker eléréséhez.

A hasi zsír csökkentése hosszú távú változtatásokat jelent az étrendben és a fizikai aktivitásban. Példaként említhetjük a fehérjebevitel növelését, a cukor- és alkoholfogyasztás csökkentését, valamint a több rost beiktatását a napi étkezésekbe. Soron kívül Újabb veszély fenyegeti az androidos felhasználókat

A változás pedig már reggelente elkezdődhet, ezért mutatunk most négy olyan reggeli italt, amelyek hozzájárulhatnak a hasi zsírpárnák eltüntetéséhez.

Citromos víz

Mindig jó ötlet egy pohár vízzel kezdeni a napot, a citrom hozzáadása a vízhez pedig remek módja a fogyásnak és a hasi zsír csökkentésének.

Bár nem sok olyan kutatás létezik, amelyik biztosan állítaná, hogy a citromos víz előnyösebb a sima vízzel szemben, ez egy ízletes módja lehet annak, hogy általánosságban növeljük a vízbevitelt, ami viszont már bizonyítottan jótékony hatással van az egészséges fogyásra.

Az étkezés előtt elfogyasztott ital segíthet abban, hogy kevesebb kalóriát vigyünk be a szervezetbe. Egy tanulmány szerint, ha reggeli előtt körülbelül két csésze vizet iszunk, az körülbelül 13%-kal csökkentette a kísérletben résztvevők kalóriabevitelét az étkezések során.

A bőséges vízfogyasztás segít fenntartani az egészséges anyagcserét is, aminek szintén nagy szerepe van súlykontroll fenntartásában.

Lapozó: 1 2 3 4

Jobb, ha mindenki felkészül, 500 forint lesz egy gombóc fagylalt idén nyáron

A változatosság kedvéért ismételten drágulásra kell készülni a süteményeknél, miközben a kakaó világpiaci ára rekordszintre emelkedett, egy gombóc fagylalt pedig legalább 500 forint lesz a nyáron.