Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,02 Ft
Euró
390,36 Ft
Font
456,60 Ft
Bitcoin
61,296 $

Farm VIP 3: nagyon rossz híreket kapott Visváder Tomi

Ismét megvizsgálta az orvos Visváder Tomi sérült ujját, és nem éppen jó hírekkel szolgált, ami után ismét döntést kell hoznia a Farm VIP 3 versenyzőjének.

Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mintha az égiek folyamatosan üzenni akarnának Visváder Tominak, aki mondhatni reménytelen helyzetbe került. Először a gerince kezdett el fájni, és már akkor úgy tűnt, hogy ez nagyon sokba kerülhet számára.

Mindamellett a lelki problémák sem igazán abba az irányba mutattak, hogy a farmon fog maradni. Eddig mindig kitartott, és noha a sárga csapat komoly erőre tett szert, többek között Csuti és Tomi békülésének is köszönhetően, nem jó a hangulat. Soron kívül Olajat talált a Mol Tura közelében

Mindenki aggódik Tomi keze miatt, miután két különböző rovat is megcsípte, mely megtette a hatását. A méreg hatására csúnyán bedagadt a keze, kórházba kellett szállítani, ahol az orvos közölte vele az opciókat.

Egyértelműen azt ajánlotta neki, hogy térjen haza, mert a következő napokban nemigazán használhatja a kezét, és gyógyulnia kell. Ennek ellenére Tamás maradt, de később ismét megvizsgálta egy orvos a farmon, és még rosszabb hírekkel szolgált.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Nagy Márton az üzemanyagár-csökkenésről: megértette mindenki, mit szeretne a kormány

A nemzetgazdasági miniszter szerint nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy az üzemanyagárak visszakerüljenek a referenciaszinthez. Egyúttal megfontolandónak tartja, hogy a régiós átlagár helyett csak a szomszédos országokat vegyék alapul.