Clouds
21 Budapest
Dollár
357,68 Ft
Euró
388,81 Ft
Font
442,52 Ft
Bitcoin
23,047 $

Árpa Attila új szerelme ezt gondolja a színész exnejével való kapcsolatáról

Fotó: TV2
Style
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Elmondása szerint eléggé meglepődött, amikor Attila egy olyan dallal rukkolt elő a műsorban, amit eredetileg Szabinának írt.

Hétfő este láthatták a nézők A Nagy Ő második évadának befejező részét, amelyben már csak két lány versengett Árpa Attila kegyeiért, s végül Timi, a lovász lány került ki győztesként, aki nemrégiben adott interjút a Story magazinnak.

Soron kívül Orbán Viktor: az infláció egy közellenség, amit le kell törni

Többek között arról mesélt, hogyan látja a színész-producerrel közös jövőjüket, s ennek kapcsán elárulta, nem igazán tudja eldönteni, a férfi mit érez a korábbi házasságával kapcsolatban, amikor még Tomán Szabina volt a felesége.

Először is kiemelte, hogy nem ismeri a nőt, de igazából nem is kíváncsi rá, hiszen ő elvileg már a múlt, azon viszont eléggé meglepődött, hogy Attila egy olyan dallal rukkolt elő a műsorban, amit eredetileg Szabinának írt.

Az idő eldönti, mennyire illenek össze

„Nem tudom, mennyire zárta le a házasságát magában. Lehet, még ott van benne valami nagyon mélyen”

– tette hozzá Timi.

Majd arra utalt, valójában sosem beszélgettek erről, ő pedig semmiképp sem hasonlítgatja magát a színész-producer volt nejéhez, hiszen nincs rá oka, ráadásul semmi hasonlóság nincs köztük – írta a 24.hu.

„Az idő pedig úgyis eldönti, hogy mennyire illünk össze Attilával”

– fogalmazott a Nagy Ő győztese.