Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,94 Ft
Euró
389,41 Ft
Font
455,06 Ft
Bitcoin
59,250 $

A Konyhafőnök VIP: Járai Máté ledöbbent Rácz Jenő szembesítése láttán (videó)

Rácz Jenő megmutatta a csapatának, hogy milyen munkát végeztek, és ez megint egy újabb jel volt arra vonatkozólag, hogy nem állnak jól.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rácz Jenő és Sárközi Ákos csapata egymás mellett küzdenek a konyhában, immáron napok óta. A Konyhafőnök VIP mezőnye az elmúlt napokban nem csökkent, de csak idő kérdése, hogy ez mikor fog változni.

A végén újra be fog indulni a dominó, hiszen már a középdöntők végén járunk, ami csak egyet jelent, mégpedig azt, hogy óriási a tét. Három főből álló csapatok alakultak, és a sztárok egymást váltják a konyhafőnöki szerepben. Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

Ez nagy lehetőség számukra, hogy megmutassák, mire képesek, ám egyúttal mindent elveszíthetnek. Mindkettőre láttunk példát, és a java csak most következik, ráadásul jönnek a sztárvendégek.

Jenő igyekszik mindent megtenni a versenyzőiért, és pontosan emiatt illeti őket kritikával, ha az szükséges. A sztárok közül vannak, akiket ez motiválja, míg mások hirtelen azt sem tudják, merre vannak előre.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2