Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,52 Ft
Euró
389,51 Ft
Font
455,43 Ft
Bitcoin
57,122 $

Portugál válogatott: Ronaldo nem fenyegetőzött azzal, hogy elhagyja a válogatottat

A portugál labdarúgó-válogatott most egy hivatalos közleményben cáfolta azon sajtóértesüléseket, miszerint Cristiano Ronaldo azzal fenyegetőzött, hogy elhagyja a portugál válogatott csapatát.

A portrugál Cristiano Ronaldo, miután csapata 6-1-re gyõzött a katari labdarúgó-világbajnokság nyolcaddöntõjében játszott Portugália-Svájc mérkõzésen a Loszaíl Stadionban 2022. december 6-án. MTI/EPA/Nusad Szekkajil
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

A portugál labdarúgó-válogatott hivatalos honlapján tett közzé egy közleményt, melyben megcáfolták azon sajtóértesüléseket, miszerint Cristiano Ronaldo azzal fenyegetőzött, hogy elhagyja a válogatottat a Fernando Santosszal folytatott beszélgetése után.

A válogatott most tisztázta, hogy Ronaldo, a válogatott szövetségi kapitánya a katari edzőtáborban soha nem fenyegetőzött azzal, hogy elhagyja a nemzeti csapatot. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A közleményben hangsúlyozták, Ronaldo „minden egyes nap egyedülálló történelmet épít a válogatott és az ország szolgálatában, melyet tiszteletben kell tartani”.

Hozzátették, mindez „a válogatott iránti megkérdőjelezhetetlen elkötelezettségéről tanúskodik”. Kiemelték továbbá, hogy a 2022-es katari világbajnokság 16. fordulójában a Svájc elleni győzelemmel ismételten bebizonyosodott, hogy Portugália legtöbbszörös válogatott játékosa milyen szinten elkötelezett.

Végezetül rámutattak, a válogatott, benne a játékosokkal, az edzőkkel és a csapat struktúrájával már az első naptól kezdve „teljes mértékben elkötelezett és lelkes annak kapcsán, hogy felépítse mindazt, amit Portugália történetének valaha volt legjobb világbajnoki szereplésének szán.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.