Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,57 Ft
Euró
389,06 Ft
Font
452,28 Ft
Bitcoin
63,071 $

Jó hír az autósoknak, a Mol csökkenti az üzemanyagárakat péntektől

Ez alapján a 95-ös benzin 632 forintba fog kerülni literenként, míg a gázolaj literjéért 695 forintot fognak elkérni.

Fotó: Unsplash
Belföld

Koós Alexandra

Szerkesztő

A holtankoljak.hu hírei szerint péntektől változnak a hazai üzemanyagárak a töltőállomásokon, ugyanis a Mol csökkenti a nagykereskedelmi árakat, a benzin esetében bruttó 8 forinttal, a gázolaj esetében pedig bruttó 5 forinttal.

Ha pedig figyelembe vesszük az éppen aktuális piaci árakat, amennyiben érvényesítésre kerül a kutakon a fent említett árváltozás, akkor a 95-ös benzin 632 forintba fog kerülni literenként, míg a gázolaj literjéért 695 forintot fognak elkérni. Soron kívül 400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a kedd esti rendkívüli kormányinfón jelentette be, hogy 23 órától véget ér az üzemanyagárstop, s a kormány mindaddig fenntartotta azt, „amíg erre lehetősége volt”.

A Telex szerint ennek kapcsán Hernádi Zsolt, a Mol vezetője biztosra vette, hogy már rövid távon érezhető lesz a hatósági ár eltörlésének hatása, de a stabilitás valószínűleg csak egy-másfél hónap belül áll majd helyre.

Dráma Párizsban, a PSG kiesésével döntős a Dortmund a Bajnokok Ligájában

Eldőlt, melyik csapat jutott be elsőként a Bajnokok Ligája döntőjébe a PSG és a Dortmund közül.

Az USA után olasz egyetemekre is átgyűrűztek a palesztin-párti tüntetések

Azt követően, hogy az Egyesült Államokban már hetek óta jelentős palesztin-párti megmozdulások zajlanak a különböző egyetemeken, a jelenség az olaszországi felsőoktatási intézményekre is átterjedt.