Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,34 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,570 $

A benzin beszerzési ára nem változik, a gázolajé viszont csökken péntektől

A 95-ös benzin jelenlegi átlagára 607 forint/liter, ami március 24-én várhatóan ezen a szinten marad, míg a gázolaj jelenlegi átlagára 613 forint/liter, ami később 605 forint/literre változhat.

Ismét csökkennek az árak a hazai kutakon

A hazai üzemanyagárak lassan elérik a 600 forintos szintet, ismét csökkenés jön.

Szerdától újabb változás várható a hazai üzemanyagárakban

A 95-ös benzin átlagára a jelenlegi 607 forint/literről 609 forint/literre nő, míg a gázolaj átlagára a jelenlegi 621 forint/literről 618 forint/literre csökken a hét közepétől.

Péntektől ismét üzemanyagár-változás várható, ezúttal a benzin drágul

A 95-ös benzin bruttó 2 forinttal drágul, a gázolaj literenkénti ára pedig ugyanennyivel csökken, vagyis előbbi 607 forint/liter, utóbbi 620 forint/liter átlagáron lesz kapható.

Rossz hír, folytatódik a drágulás a hazai benzinkutakon

A gázolaj literjéért szerdától 624 forintot is elkérhetnek a töltőállomásokon, a benzin ára viszont változatlan maradhat, így literje 605 forintba kerülhet.

További Hírek

Fordulat a hazai benzinkutakon: most érdemes tankolni

A hét utolsó munkanapjától 621 forintot kérhetnek el a gázolaj literjéért, míg a benzin ára kapcsán nem várható változás.

Így változnak a hazai üzemanyagárak szerdától

Március 1-től a 95-ös benzinért literenként 607 forintot, a gázolajért pedig literenként 618 forintot fognak elkérni a töltőállomásokon.

Jó hír, tovább csökkennek a hazai üzemanyagárak péntektől

Ez azt jelenti, hogy a 95-ös benzinért 610 forintot fognak elkérni literenként, míg a gázolaj literje 618 forintba fog kerülni.

Megéri várni a tankolással, szerdától árcsökkenés várható

Ez alapján a 95-ös benzin literjéért 616 forintot kell majd fizetni, a gázolajért pedig 624 forintot kérhetnek el literenként.

Változik a gázolaj ára szerdán, de a benzin kapcsán ez nem mondható el

A gázolaj literjéért így 635 forintot kell majd fizetni, a 95-ös benzinért pedig 617 forintot, vagyis hasonló árváltozás várható, mint amilyen múlt pénteken volt.

Jó hír a dízellel tankolóknak, péntektől további árcsökkenés várható

Ez azt jelenti, hogy február 10-től 640 forintba kerülhet a gázolaj literje, viszont a benzin átlagára maradhat a mai szinten.

Ezért ilyen változékony az üzemanyagár Magyarországon

Már szemmel látható a tendencia: teljesen más árképzést látni a nagyobb és a kisebb benzinkutakon. Mutatjuk, mi lehet az oka.

Ismét sztrájkra készülnek az olasz benzinkutakon

Az üzemeltetők háborognak, ezúttal nem csak az autópályák mentén zárhatnak be a töltőállomások.

Érdemes még 2 napot várni a tankolással, pénteken tovább csökken az üzemanyagok ára

A hírek szerint január 13-ától a Mol további 4 forinttal csökkenti a benzin, és 9 forinttal a dízel nagykereskedelmi árát.

Grád Ottó: ekkora kárt okozhattak a hatósági üzemanyagárak a hazai olajiparnak

Állítása szerint a benzinársapka mellett nem működhetnek gazdaságosan a hazai kutak, a kicsik pedig bele is rokkantak a kialakult helyzetbe.