Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,79 Ft
Euró
401,20 Ft
Font
479,98 Ft
Bitcoin
63,515 $

Tóth Gabiék vidékre akarnak költözni, pár éven belül érkezhet a második baba

Tóth Gabiék úgy döntöttek, hogy elhagyják Budapestet, és vidéken folytatják tovább az életüket, ahol sokkal ideálisabb lehet számukra az élet.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi számára nem ismeretlen a vidék, hiszen Tapolcán látta meg a napvilágot a 80-as évek végén. A 34 esztendős énekesnőnek meghatározó időszak volt a tapolcai, és a mai napig sokat emlegeti.

A család úgy döntött, hogy vidéken folytatják az életüket, elhagyják a fővárost. „Vidéken szeretnénk lakni, ahol az ismerőseim nagy része él, ahol lovasprogramok vannak, képzőművészet, ahol fontosak a gyökerek, amiket át tudok adni. Ami olyan, amit én hoztam otthonról.” – idézte a Blikk Gabit, aki a Hot! magazinnak adott interjút. Soron kívül Rózsaszín fénybe borult a Lánchíd Budapesten (fotók)

Mindig is hívő volt, aki már gyerekként is templomba járt vasárnaponként, de félt felvállalni magát. „Mindent elfojtottam magamban, mindenkinek meg akartam felelni, hogy csak azért, mert vidékről jöttem és tájszólással beszéltem, ne legyek kitaszított, ne vessenek meg.”

Számára hatalmas váltás volt Budapest, miközben a Megasztár teljesen megváltoztatta az életét, sokat köszönhet a műsornak, akárcsak a testvére, Tóth Vera. „Olyan voltam, mint Zsákos Frodó A Gyűrűk Urából. Elindultam Budapestre a csomagolt szendvicsemmel egy kis közösségből, a tanúhegyek őrzéséből, vonattal, négy és fél órát zötyögve. Mintha Amerikába indultam volna.”

Ami pedig a jövőt illeti, Gabi arra is kitért, hogy szeretnék, ha a kislányuknak lenne egy testvére. Abban bíznak, hogy két-három éven belül mindez meg is valósul, ami egy újabb fordulópont lehet az életükben.

Még több bulvár: Rácz-Gyuricza Dóri és Dallos Bogi rendkívül elegáns és vonzó szettje

Megszólalt a Ferencváros edzője a Paks elleni váratlan vereség után

Pascal Jansen talán az eddigi leggyengébb NB1-es mérkőzésén van túl a Ferencváros edzőjeként, de nem aggódik.