Clouds
21 Budapest
Dollár
357,21 Ft
Euró
388,42 Ft
Font
442,28 Ft
Bitcoin
23,023 $

Rácz-Gyuricza Dóri és Dallos Bogi rendkívül elegáns és vonzó szettje

Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A két barátnő továbbra is nagyon jóban van egymással, és egy újabb közös programon vettek részt, aminek megadták a módját.

Rácz Jenő és Puskás Peti is az RTL családjának a tagja, immáron elég régóta. Minden évben nagyon elfoglaltak a csatornán, hiszen a Michelin-csillagos chef A Konyhafőnök és A Konyhafőnök VIP egyik főszereplője, míg a színész és énekes a ValóVilágot vezeti, illetve mentor az X-Faktorban.

Soron kívül Még mindig a panelt a leggyorsabb eladni az ingatlanok közül

A Nyerő Páros ideje alatt ismerték meg egymást, és nagyon jóban lettek. Dallos Bogi és Gyuricza Dóri sok közös programon vett részt azóta, az egyik legjobb barátnők, és amikor tehetik, sokat beszélgetnek.

Számukra már csak emiatt is megérte a sztárpárok versenyében szerepelni, ráadásul szinte egyszerre mondták ki a boldogító igent. Peti és Jenő eljegyezte a párját, Dórinak pedig már meg is született a kislánya.

Bogi imád velük, de természetesen vannak olyan programok is, amikor négyen kapcsolódnak ki, például az operaházban. Ez történt legutóbb, a lányok pedig gyönyörűek voltak, mindketten egy fekete színű ruhát választottak.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2