Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,78 Ft
Euró
397,36 Ft
Font
475,41 Ft
Bitcoin
63,784 $

A Konyhafőnök: szabotőrnek küldték az egyik sztárt (videó)

Kollányi Zsuzsi nagyon fair módon viselkedett, ugyanakkor mindent megtett azért, hogy valamilyen szinten hátráltassa is Rácz Jenő csapatát.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Bőven volt mit látni A Konyhafőnök VIP legutóbbi epizódja alatt, amikor is újra egymásnak feszültek a kékek és a pirosak. Sárközi Ákos és Rácz Jenő csapata mindent elkövetett azért, hogy előrébb kerüljenek.

Ez azonban nem volt ilyen egyszerű, és a hátráltatások sem maradhattak el, amik mindig komoly problémát tudnak okozni. A kék csapat hátráltatása valójában a pirosak hátráltatása is volt, amikor Kollányi Zsuzsinak öt percre át kellett mennie az ellenfeleihez. Soron kívül Szentkirályi: Magyar Péter erkélyén kötött háttéralkukkal akarják irányítani Budapestet

Ettől azért most el tudtak volna tekinteni a pirosak, mert tudták jól, hogy ebből még baj lehet. Bár az énekesnő elhatározta, hogy zűrzavart fog okozni, Dobos Evelinék összességében álltak a sarat, és teljesítettek.

Zsuzsi elismerte, amikor Fördős Zé odalépett hozzá a harmadik szívatással, nagyon-nagyon kész volt tőle, mert már nem sok idejük volt a végén. Osváth Zsolt is azt mondta Zsuzsinak, zavarja az ellenfelüket, mert ez egy jó lehetőség lesz.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2