Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,14 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
454,68 Ft
Bitcoin
59,054 $

Vadászat indult a „gépfegyveres dezertőr” után, aki rendőrökre lőtt Oroszországban

Egyes források szerint az egyenruhások egy eltűnt nő után kutattak a környéken, amikor egy álruhás férfi bukkant elő az erdőből és fegyvert rántott.

Fotó: Unsplash
Európa

Koós Alexandra

Szerkesztő

A TASS jelentése szerint egy „gépfegyveres dezertőrként” jellemzett férfit keresnek az orosz hatóságok, aki egy vámhivatal közelében támadt a rendőrökre Novosahtyinszk városának szélén, az ukrán határtól nem messze.

A 112-es orosz Telegram csatorna pedig arról számolt be, hogy az egyenruhások egy eltűnt nőt kerestek a környéken, amikor egy álruhás férfi bukkant elő az erdőből, majd azonnal lövöldözni kezdett a rendőrautó irányába. Soron kívül Repülő Suzukit kaptak lencsevégre Kőbányán – ezért kell körültekintően előzni (videó)

A Mash beszámolója alapján két rendőr megsérült a lövöldözésben, emellett gyanítják, hogy az elkövető a határ ukrán oldaláról érkezett, az esetet követően pedig minden utat lezártak a városban, amíg meg nem találják az illetőt.

A külvárosban több iskolát és óvodát is bezártak a biztonság kedvéért, a hatóságok pedig arra kérték a lakosokat, hogy lehetőleg ne tartózkodjanak a szabadban, emellett ne próbálják meg elfogni a fegyverest – írta a Sky News.

„A városban számost intézkedést hoztak annak érdekében, hogy a támadót felkutassák és elfogják. Remélhetőleg hamarosan megoldódik az ügy”

– közölték.

Több mint egymilliárd forintnyi kártérítést kapott egy férfi, aki 31 évet töltött a börtönben jogtalanul

Tévesen őt ítélték el egy gyilkosságért, pedig semmi köze sem volt hozzá. Most megtörtént a valódi igazságszolgáltatás.