Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
64,175 $

A Konyhafőnök VIP: „Ez mi a szent sz*r?”

Ripli Zsuzsi nemigazán akart hinni a szemeinek, és megjegyezte Fördős Zének, most nem tudja szeretni őt, mert ez már sok(k).

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Folytatódnak A Konyhafőnök VIP kihívásai, immáron csapatban, vagy azt is írhatnánk, hogy újra, hiszen mindez nem újdonság a mezőny számára. Részben mégis, mert hárman dolgoznak együtt, ami könnyűnek is hangozhat, valójában ez még több kihívást rejt magában.

Egyedül sem könnyű főzni, ketten még nehezebb, hárman pedig maga a káosz, legalábbis akkor, ha a versenyzők nem figyelnek oda egymásra. Emiatt is fontos, hogy a kijelölt konyhafőnök valóban jó főnök legyen, és akkor nem lehet nagy baj. Soron kívül Felmérés: ez aggasztja most a legjobban az 50 év feletti korosztályt

Máskülönben borul minden, és erre hétfőn is láthattunk példát, és valószínűleg most sem maradnak el a váratlan pillanatok. Amikor az ember már azt gondolja, hogy nem jöhet több váratlan, valami mindig történik.

Fördős Zé szereti meglepni Rácz Jenőt és Sárközi Ákost, de természetesen a versenyzők sem maradhatnak ki a sorból. Ripli Zsuzsit szintén volt már mélyponton, pedig az egyik legnagyobb favoritja lehet a versenynek.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Kispadon kezd Szoboszlai a Tottenham ellen

Szoboszlai Dominik a Tottenham ellen léphet pályára az Anfield Roadon a Liverpool színeiben, és már a kezdő is ismert.

Már ismertek a Hatoslottó legújabb nyerőszámai

Megjelentek a legújabb nyerőszámok a Hatoslottó-sorsolás után, és mint általában az lenni szokott, sok pénzt lehetett nyerni.