Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,054 $

A Nagy Ő: Árpa Attila legtanulságosabb randija

Árpa Attila többek között azt is felidézte, melyik volt a legtanulságosabb randija A Nagy Ő-ben, amire mindig emlékezni fog.

Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Véget ért a 2022-es A Nagy Ő, amiben Árpa Attila volt a főszereplő. Tavaly Tóth Dávid szívéért küzdöttek a lányok, idén nyáron pedig már a filmsztárért harcoltak a jelentkezők, néha szó szerint is.

Egy rettentően izgalmas, fordulatos és kalandos időszakon vagyunk túl, amivel a TV2 egyértelműen megugrotta a lécet. Stohl András helyett Lékai-Kiss Ramóna vezette a műsort, és kiváló segítséget nyújtott Attila számára, akivel remek baráti kapcsolatot ápol. Soron kívül 380-760 év börtönre ítéltek egy gyilkos nővért

Minden adott volt ahhoz, hogy Attila találjon egy olyan nőt, akivel a való életben is el tudja képzelni az életét. Ugyan a műsor ideje alatt nem lett szerelmes, hozott egy döntést, aminek egyvalaki nem örült.

Bogi csalódottan távozott, míg Timi megkapta a legnagyobb lehetőséget arra, hogy még többet mutasson magából. Ők ketten valóban összeillenek, ám voltak más lányok is, akikkel talán ugyancsak működhetett volna, de ezt már nem tudjuk meg.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2