Clouds
21 Budapest
Dollár
369,01 Ft
Euró
394,68 Ft
Font
442,01 Ft
Bitcoin
23,062 $

A Nagy Ő: kiderült, kit választott Árpa Attila

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Árpa Attila meghozta a nagy döntést, így megtudhattuk, hogy Timi és Bogi közül ki lett a befutó, ki kaphatta meg az utolsó rózsát.

Árpa Attila nagy lehetőséget kapott A Nagy Ő-ben arra, hogy különleges nőkkel ismerkedjen meg, ami eleinte könnyűnek tűnt, majd szép lassan érzelmeket kezdett el táplálni bizonyos nők iránt.

Soron kívül USGS: eddig legalább 100 utórengés volt Törökországban

Sokszor nehéz volt kiigazodnia, és noha az 50 éve alatt sok mindent megtapasztalt már, ez számára is új volt. Rendkívül intenzíven jöttek a programok, a döntések, a csalódások, mintha hónapok és évek pörögtek volna le ezekben a hetekben.

A színésznek is meg kellett tapasztalnia, hogy milyen a műsorban elküldeni valakit, akit nagyon kedvel. Arra is volt példa, hogy valakit visszahozott, ám Erika nem járt sikerrel, másodszorra is távoznia kellett.

Noha Bogi megannyi negatív kritikát kapott a közösségi médiában, köztük durva hozzászólásokkal, eljutott a döntőig. A villában is voltak, akik igencsak rossz véleménnyel voltak róla, de őt csak az a cél hajtotta, hogy meghódítsa Attila szívét, és őszintén.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2