Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,36 Ft
Euró
388,25 Ft
Font
452,77 Ft
Bitcoin
63,203 $

A Nagy Ő: Árpa Attila váratlan vízbe ugrása, ruhástul (videó)

Timi is követte őt, és könnyen lehet, hogy ez győzte meg A Nagy Ő-t, mert máskülönben, talán nem kap rózsát a lány, hiszen a színésznek fontosak a spontán dolgok.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Hétfőn véget ér a 2022-es A Nagy Ő Árpa Attila főszereplésével, és kiderül, hogy kit választott. Sokan nagy meglepetésére Bogi eljutott a verseny végéig, és azt sem gondoltuk volna, hogy Timi lesz a másik kiválasztott lány.

Attila húzott pár váratlant, és ki tudja, mi jön még. Sokan vannak, akik nem kedvelik Bogit, és ennek hangot is adtak a közösségi médián keresztül, ám a döntést nem ők, hanem A Nagy Ő hozza meg. Soron kívül Kedden napközben beborulhat az ég, néhol záporokra is van kilátás

Tavaly azok sem voltak kevesen, akik nem értették Tóth Dávid döntését, és előre szóltak, ez a kapcsolat nagyon rövid ideig fog tartani. Így is lett, pár hét után különváltak, így érdekes lesz látni, hogy Attila mire jutott a választásával.

Hogy ki lesz a szerencsés, pillanatnyilag nem tudni, mert egyesek szerint Timi a favorit, míg mások már Bogit mondanák befutónak. Az biztos, hogy Timi sokkal csendesebb, visszafogottabb, össze sem lehet hasonlítani a karakterüket.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2